fredag 3. juli 2009

Roser i blomstring

Denne hvite rosebusken er et fantastisk syn nå!! En svær busk er det blitt og den dufter nydelig!! Etter blomstring i år må den beskjæres for den legger seg over rhododendronplantene her!! Blir litt dårlig med lys for disse med denne kjempesvære busken hengene over!! Denne ble plantet for mange år siden og jeg kan jo ikke huske hva den heter.....regner med noen her kan hjelpe meg......

Når jeg kommer ut på terrassen hører jeg bare en voldsom surring av alle biene som koser seg i denne!!


Flammentanzen blomstrer villig og den står sammen med Duftsjærsmin
som også er i full blomst nå!!
Liker godt Flammentanz som er en så takknemlig rose!! Litt stell og den gir deg et hav av blomster tilbake :o)En litt skarp rosa rose som jeg heller ikke husker navnet på!! Det gjelder om å ta vare på lappene....det har jeg lært meg nå! i år er også alt jeg har kjøpt ført inn i hageboken min!!"Lilly Marlen"


"Friesia" Lukter deilig av sitron!!
Sharif Asma ble kjøpt i vår!! Er kommet ganske mange blomster på denne!! Store rosa blomster med en deilig lukt av!!
Nydelig hva??? Liker disse engelske rosene og skal kjøpe flere når jeg kommer meg på Fantoft hagesenter!! Akkurat nå er det for varmt i været!!
"Leverkusen" En søt klatrerose som er villig....og den har slett ikke de beste vilkår her hos meg!! Står faktisk plantet i en bøtte med hull i bunnen!!
Ble glad når jeg kom hjem fra ferie og så at Rosa rugosa var begynt å blomstre!! Den ble kraftig beskjært i vår og jeg var redd for at jeg hadde gjort det for sent i sesongen!! Men nå kommer den!!!Ha en flott helg og nyt det deilige været:o)


11 kommentarer:

Josefine sa...

Måtte jo titte innom her også:)

Nyyydelige roser...de har eksplodert hos meg også denne uken.

Den hvite var jo bare fantastisk vakker:)))))))))))) Klem

Kerstin sa...

ÅÅå for et syn Liv...dette var vakkert...nydelige roser du har og så store de er...

Skjønner du koser deg i hagen nå...
Kos deg
Klem Kerstin

Liv sa...

Nydelig roser du har! Liker roser godt, men har foreløpig litt begrenset plass til dem i hagen. Men noen busker har jeg heldigvis!

God sommer!

Liv

Hanna sa...

Så underbart vackra blomster bilder.
Hanna

Monicas Hage sa...

Her var det jammen mange vakre roser! Nydelig:)

Takk for gratulasjonen, men tar du ikke feil av meg og noen andre? Jeg har ikke vært omtalt der såvidt jeg vet...?

Monicas Hage sa...

Så gøy da;) Trodde du tok feil jeg... Jeg abbonnerer ikke på Lev Landlig, men jeg kjøpte det nr. der Mias Landliv var besøkt. Er det kommet et nytt nr.?

Ha en strålende flott dag:D

Marie sa...

Nydelege roser :)

Tonerose sa...

Så herlig roseblomstring du har i hagen din nå! NYDELIG! :o) Likte spesielt godt Sharif Asma, den var kjempeskjønn!! Ekstra gøy at den har så mange blomster, til å være kjøpt i vår! Moro!!

Ser forresten at du har en lekker dyprød pion, er selv mest glad i pastellfarger i hagen - men den var jo bare helt skjønn!!

...kunne ikke vært mer enig med deg, skulle gjerne hatt masse mer austiroser i hagen!! :o)

Den hvite rosebusken din var virkelig litt av et syn!! En stolthet i hagen!! Lekkert.

Ønsker deg en herlig uke!

Min Verden Hanne sa...

Vakkert - vakkert - vakkert. Kan ikke hjelpe deg med rosen din, men jeg skal være på utkikk i bøkene mine :) De blir flittig lest om dagen. Den til Lars-Åke Gustavsson er helt utrolig for meg "rosenovisen". Det er så mange typer at du aner ikke :) Kos deg med alle herlighetene dine. Jeg er litt off på hage akkurat nå. Driver og maler hus - og det tar jo litt tid. Så må jeg rydde litt inne da. Bikkja røyter flere tonn hår om dagen :( Æsj - kjedelig! Hanne

GryNoKa sa...

Rosene dine er vakre!
Klem Gry : )

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿