torsdag 23. juli 2009

Rettelse!

Jeg har levd i troen om at den nederste er en ridderspore.....men etter tips har jeg nå sett at det selvfølgelig er Storhjelm!! Har også lest at det er en giftig plante.... da lærte jeg litt i dag også:o)
Så da har jeg faktisk ikke ridderspore i min hage.....og det må jeg jo få gjort noe med!!!

3 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

hehe, det la jeg ikke merke til en gang, at du hadde navnet feil.
Du er ikke den eneste som blander de to. Jeg kjenner en gammel hagedame med stålkontroll, men hjelmen kaller hun ridderspore :)
Storhjelm er en av de få plantene som genuint er giftig. Så den er det verdt å ikke sette ved siden av matplanter slik at bladene ikke går i salaten ved en glipp.

men pst: Over til noe annet, jeg ser at du i sidefeltet har lenke til den gamle blogspotbloggen og ikke den nye, flott om du kan bytte :)

Monicas Hage sa...

Hihi...Håper det ikke gjorde noe at jeg spurte, men jeg ble litt stuss;)

Synd at de er så giftige, for de er utrolig flotte. Jeg var ikke klar over det da jeg plantet den, men den står i bakkant av et stort bed mot skogen, så jeg satser på at den får stå i fred der. Jeg har også plantet en rosa og en hvit ved siden av, men de blomstrer nok ikke i år.

Og riddersporer, de har jeg plantet maaange av i år. Gleder meg til de blomstrer neste år:)

Ha en flott dag:)

Kine sa...

hehe,det så jeg også,med det samme:) hadde en sånn blåhjelm jeg også,men kvittet meg ganske så fort med den,da den er giftig:/ ikke noe gøy med 2 små i hus!
Har en hvit,rosa og blå ridderspore,og de er NYYYDELIGE!!Synd de ikke blomstrer lengre....