lørdag 18. juli 2009

Bukettrose

dette er en "Bernstein Rose". Er en ferskenfarget rose........ser litt gul ut her på bildene!!
Den har nok hørt meg snakke om at den skal bort!! For nå står den i sin fineste prakt etter å ha vært en pjuskete liten sak!!
Den er lav....ca 1/2 m....så derfor skal den flyttes og erstattes med noe høyere!! Men siden den nå viser seg fra sin flotteste side skal jeg finne et sted hvor den kommer til sin rett!!


Ha en flott lørdag:o)

5 kommentarer:

BEA sa...

Så nydelig der var!!! elsker de fylte rosene.. ferskenfarge kunne jeg godt tenke meg.. trenger noen roser som er lav.. skal notere meg navnet!!

God helg vennen...klem

Monicas Hage sa...

Nydelig farge på denne rosa:) Må ta vare på denne...

Jeg flyttet Schnewittchen i dag, til tross for at den stod full av blomster. Den druknet der den stod rett og slett... Nå ser den ganske pjuskete ut, men jeg satser på at det går bra. Der den står nå, får den utfolde seg fritt:)

Josefine sa...

heisan...ser den har fått dusjet seg litt i dag! Nydelig rose....kjekt å ha noe gult innimellom også:)

Håper du har hatt en friskt og tidig dag...selv om det er litt vått ute!
Blir nok sol i morgen...håper jeg

Stor klem

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Liven
Takk for hyggelig kommentar, så nydelige bilder du viser av rosene dine.Du har virkelig en fin hageblogg....hit kommer jeg tilbake.
Fortsatt god sommer og nyt de vakre blomstene dine.
Klem...Ellen

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Liv
Nydelige blomsterbilder du har lagt ut. Jeg har en klematis, men den er ikke fin i år (jeg tror den har visnesyken...) Jeg har også en rose som jeg ikke aner hvilken type det er, kan du stikke innom bloggen min og se om du vet hvilken type det er? Jeg skal flytte den og vil gjerne vite mer om den, før jeg flytter den. Har ikke hatt huset og hagen i mer enn 2 måneder...

Fortsatt god sommer til deg. Klem fra Jannicke