onsdag 22. juli 2009

Blå blomstring hos meg :o)

Ble glad nå som jeg så at min nye klematis hadde kommet med blomst:o)Det er en vårblomstrende type "Maidwell Hall"
Kornblomsten blomstrer som bare det!!

Er jeg flink å plukke av Betlehemsstjernen visne blomster så blir den så fin!!Riddersporen er også begynt å blomstre nå :o)


Ha en fin dag:o)

8 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Blått är flott!!!
Ha det fortsatt gott själv.
Annika

Josefine sa...

Clematisen din er nydelig!

Så fint med blå blomster...passer fint til rosa...og til deg min venn:)

Sommerklem

anne - moseplassen sa...

i min grønne ungdom jobbet jeg på et lokalt handelsgarteri, og da var betlehemsstjerna hatplante nr en. De måtte jo plukkes for at noen skulle få lyst til å kjøpe de, og vi hadde jo gjerne hyllevis av planta.. urk, kjeeeeeeedelig *ler*

Flittiglise sa...

Nord-Norge bør besøkes, men skjønner syden er mer fristende:) Her er det sol men kaldt...10-12 grader i juli er grusomt... brrr.. Knallfin blogg du har. Elsker å så blomsterfrø,blomster og hage så her stikker jeg garantert innom å kikker i ny & ned:) Ha en fin kveld.Hilsen Lise

PS: har du solsikker? De elsker jeg:)

Monicas Hage sa...

Nydelige blå blomster:) Er du sikker på at den siste er en ridderspore? Den ligner veldig på en jeg har, men den er merket med Storhjelm. Hmmm...uansett, vakker er den;)

Roser, ja. Celestial kan absolutt anbefales. Den har en fantastisk duft:) Vet ikke om de har den i vanlige hagesenter. Har inntrykk av at det ikke er så mange engelske og historiske roser der..., i alle fall ikke her i området. Jeg har bestilt nesten alle rosene mine hos Draglands Planteskole på nettet. Flotte planter og helt greie priser. Celestial ble også bestilt der:)

Anonym sa...

Jeg elsker blått!!! helt nydelige planter her.. klematisen er sent ute men hva gjør det:o)))den der er faktisk finere enn min Alpina!
Til neste år skal jeg prøve meg på å plante flere sammen med foskjellig blomstringstid.. er bare litt usikker på hvor stor plass det kreves..

Ha en deilig dag min venn.. her regner det .. som vanlig;((

Kerstin sa...

Heisan sveisan....
Nydelige hagebilder hos deg Liv.. det blomstrer som bare dte hos deg...
Nydelig blå farge...
Her har dte også vokst litt siden vi reiste.. skal ut å rydde litt opp i hagen når regnet gir seg...
Vi snakkes vennen,...
Klem Kerstin

Den hvite lilje sa...

Flott med blått i hagen! Jeg har tenkt å anskaffe meg blå valmuesøster, men jeg hører den er vanskelig å få til. Har du prøvd den?
Nydelige bilder!