lørdag 16. mai 2009

Vakre Mai

Siden det nå er så flott blomstring i hagen min hadde jeg tenkt å oppdatere den ofte........men dagene flyr og plutselig er det gått en uke!! Hadde meg en tur i hagen i morges og knipset i vei..........Epletreet er jo absolutt det fineste som blomstrer hos meg nå :o)Rhododendron blomstringen er jo flott også nå........når noe begynner å visne kommer det nytt!!!Lave azaleaer som er blomstret helt ut.......og flere er på vei i blomstring :o)yndig disse hvite som er aprikos i midten!!Ballblomen er kommet i blomst!
Minner om ranukler synest jeg!! Denne blir aldri stor hos meg for den står på et skyggefyllt sted!


Jyvel og viftelønn.....Så er det pryd epletreet da.........så enormt med blomster at det er helt utrolig!! et nydelig tre men litt synd at bladene er så mørke i fargene.......blomstene forsvinner litt i bladverket!!


Hvite løytnantshjerter.........nå er jeg ute etter rosa i disse!!! Det lar seg jo selvfølgelig gjøre......men nå skal jeg begynne å spørre etter avleggere hos folk!! Har kjøpt omtrent alt vi har plantet i hagen....... men ved å være våken når man er på hagevandringer så kan man jo få tak i mye fint og gjerne gamle stauder :o)
Ønsker dere en flott 17 mai helg:o)

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Hei igjen... går litt i surr jeg nå... la jo igjen en hilsen..men det var selvølgelig på den andre bloggen...

du har enormt masse fint i hagen din Liv... Ikke dum ide å spørre etter aleggere... Kanksje vi skulle startet en bytte klubb...??

Nyt lørdagen


Heia heia Rybakk....
klem

Laila sa...

Hei
Takk for hilsen , fantastisk med alle de vakre blomstene.
Jeg har ikke sett så mye ballblom her, men da jeg bodde i Tromsø var
hele huset fullt. Der vokste de vilt. Barna var små da og kom stadig hjem med blomster.
Jeg følger gjerne denne bloggen.
Ha en flott helg

Josefine sa...

Hei kjære venn...så nydelig blomstring! Frukttrærene er jo så vakre nå...skulle egentlig bare sittet å sett på dem hele tiden! Det går for fort syntes jeg...

Håper du har hatt en flott feiring i dag...det har jeg, men kjenner det skal bli godt å komme seg i seng nå.

Ønsker deg en fin ukestart...stoor klem