tirsdag 5. mai 2009

Bruker mye stein i hagen min!!
Er rett og slett veldig glad i stein.......
Her får torskemunnen krype innimellom!!
torskemunn kan hos noen bre seg for mye, men her har det gått helt fint å holde den i sjakk!
Søt når de lilla blomstene kommer.....tusenfryd som jeg plantet i fjor

Ligner på sukkertøy......
Hvit løytnantshjerte er begynt å blomstre........om en stund er hjertene kritthvite!!Som dere ser er det ingen flat tomt jeg har! Så her er det bygget opp en steinmur og plantet i!
Rhododendron for det meste her i denne skråningentilslutt denne fargesprakende planten!
husker jo ikke hva den heter men de grønne bladene blir knallrøde!!
Det er en plante som er vintergrønn!


Kos dere med hageliv:o)


9 kommentarer:

Josefine sa...

Hei..så koselige hagebilder! Fin l.hjerte du har:) Jeg har en stor rosa i hagen..har nettopp stått i hagen og tatt bilde av den. De er jo egentlig veldig vakre!!

Ha en fin kveld...her er det fotball på tv, så jeg tar meg en liten bloggtur:) Klem

Lyst på livet sa...

Hei du likesinnede :-)

Ja, vi får nyte nå, for kjenner jeg meg selv rett også, så er jeg rimelig klar for sterinlys og fyr på peisen når august kommer :-).

Det blomstrer så vakkert hos deg Liven!

Klem

Ada sa...

Heisan! takk for du stakk innom bloggen min. Torskemunn....visste ikke at det var det den het...har en slik selv krypende inn i mellom en steintrapp...synes de er kjempefin, så lenge jeg har kontrollen på den!

Du er kjempeheldig som har en kupert tomt da...Her hvor jeg bor er det paddeflatt hehe, så vi må lage litt terreng selv..

Det er så flott nå når de forskjellige rhododendronene begynner å blomstre, ser ut som du har eg del av dem...den sorten må jeg nok nøye meg med å beundre hos andre...tror ikke jeg har jord til dem...ihvertfall så dør de, har prøvd maaaange ganger.

Nydelig bilder!
Ha en fin kveld!

Ada

Ada sa...

...hm..hørres veldigt enkelt ut, når du sier det på den måten.Men jeg har sandjord...hvit sand...slik som egentlig skulle vært på en badestrand...:)Så jeg har det veeeeldig travelt på våren med å legge ny mold i bedene...

Men jeg har faktisk to rhododendron, som jeg har holdt sånn noen lunde liv i, i fjor ble jeg så lei av dem at jeg klippet dem helt ned...dekket over dem med mold...og faktisk så er de begynt å spire etter det.. Plantene er sikkert 10 år...å jeg har aldri fått en hel blome på noen av disse to....kun 2 tuter..:) altså ikke en fjerdedel av en blome engang...

Men nydelig er de...

Ada

Kerstin sa...

Så nydelig du har det i hagen din Liv...Jeg er også veldig glad i stein... er det ikke deilig å se at de fine plantene blomstrer???
Gleder meg til torsdag...da er det hage for meg igjen...

Klemmer O=)

Signe sa...

Så flotte bilder. Jeg ser det er kommet mye lenger hos deg enn hos meg. Her titter det meste så vidt opp av bakken nå.

Lykkelita sa...

Åh, steiner er jeg også glad i. Jeg finner bare ikke en veldig fin måte å dandere på. Hagen vår er ikke så veldig stor så jeg kan ikke ta helt av når det gjelder stein.
Nydelig bilder. *sukk*

sologbolig sa...

Her var det flotte hagebilder. Torskemunn har eg også i hagen og eg klarer å holde den i sjakk med litt utrenskning. Eg syns den er fin. Reising: Ja, eg har vert mange steder. Både eg og gubben er glad i å reise (sjøl om eg hater å fly). Vi reiste også mye da ungane var små, men da helst i Skandinavia og Tyskland (med telt ). I sommer går nok turen til Frankrike igjen, denne gang til Bretagne. Ønsker deg ei fin helg, Liv. Her regner det i bøtter og spann !!!!

Lisemoren sa...

Så fint det er hos deg. Jeg er også svak for steiner, det er veldig fint sammen med plantene. Jeg syns ofte tomter som har flere plan har mye mer spennende enn flate hager. Men det er klart det kan jo bli mer muring ut av det. Men det er jo fint med murer da. : )