mandag 27. april 2009

nydelig blomstring...........

I helgen har blomstringen nærmest "eksplodert"..............
dette japanske kirsebærtreet står i grensen mellom oss og naboen............
et nydelig tre med en fantastisk blomstring nå :o)Det ene plommetreet vårt er også full i blomster...............nydelige hvite blomster:o)Det bærer vel bud om masse frukt.............og vi får varme og innsekter !!
dette er en type eldkvede................den er ganske knallrød og flott:o)
I dag skal dagen brukes i hagen......har vært ute og sådd litt............og så var jeg heldig og fikk en syrin avlegger hos naboen.o)
Den er nå kommet i jorden!!
Utover nå vil nok hagebloggen min bli oppdatert noe oftere enn før., for nå er det hageliv som gjelder!!
Håper jeg...........
Har vært nydelig vær i det siste...................bare det måtte vare!!!
Har faktisk hatt en runde med gressklipperen allerede:o)
Å vestland.......vestland..........
Ha en flott "grønn" uke :o)6 kommentarer:

Lyst på livet sa...

Så energigivende Liven!
Jeg sitter her på jobb, har hundre millioner ting å tenke på og som burde vært gjort....det eneste jeg klarer å holde fokus på er å komme meg hjem og få stullet og stellet ute i hagen...sukk.... Det kan blir noen harde uker frem til ferien :-)

Klem

ps...gleder meg til mere herfra!

Lykkelita sa...

Åh, blir helt matt - vakkert, vakkert, vakkert. Jeg pakker snart sekken i frustrasjon over manglende vår her... Vi vasser fortsatt til knes i snø (litt overdrevent) og hos andre bugner det av trær, planter og blomster i vakre fargedrakter.
Men jeg nyter synet i innleggene dine og vil gjerne se mer!
Ha en herlig dag i hagen!
Klem fra nord!

Josefine sa...

Utrolig vakre bilder!! Ja nå er det hagelivet som teller. Fantastisk nå når frukttrærene kommer. Vi skulle egentlig bare ha sittet forran dem og nytt synet hele dagen...for det går fort unna!
Kos deg videre i hagen din..stoor klem

Kerstin sa...

Så herlig blomstring det er hos deg Liv.
Vi hadde 3 japanske kirsebær trer i hagen , men de ble syk og vi mått fjerne de...veldig trist for jeg var veldig glad i de..
Nydelige blomster på de..
ja deiig å kunne være ute å kose seg i hagen..
Her har regnet kommet, men faktisk deilig for det er ganske tørt nå..
Nå skla jeg på jobb .. nyt kvelden Klem Kerstin

Lisemoren sa...

Hei. Jeg har aldri sett eldkved før, men den var jo skikkelig flott. Det er så deilig når alt blomstrer. Jeg tror de frøsådde pelargoniene dine kommer til å få skikkelig fart på seg når de får komme ut i sol og regn, kanskje i en større potte og med litt gjødsel. Bare å holde ut og ikke gi de opp. Slik har mine avleggere alltid oppført seg i hvertfall.

Lykke til. : )

Min Verden Hanne sa...

Du er sååå heldig! Det kirsebærtreet er så vakkert så man nesten ikke tror det. Å, så nydelig. Gleder meg til epler, plommer og kirsebær. Det er vakkert :) Så deilig vi skal få det! Gleder meg til å se georginene dine. Jeg plantet ikke mine i potter. Det er såpass varmt i jorden nå at de får komme rett ut i bedet i helgen. De er det vakreste jeg vet. H.