lørdag 10. april 2010

blomstring i april .....

I dag har det vært en nydelig dag!!! Har knipset litt bilder av det som skjer i hagen......og disse klosterklokkene er jeg spesielt glad for!! Fikk noen løker av en kollega i fjor......og nå er det kommet hele to klokker!!!  Til neste vår kommer det gjerne flere........
Synest de er så nydelige disse gammeldagse blomstene :o)


Lilla krokus dukker opp både her og der.......


og disse knallgule er jo en skikkelig fargeklatt!!


Scilla er også noe jeg liker godt og de dukker opp her mellom vissent løv !!  Nydelige vårtegn......og nå skjer det noe i hagen hele tiden!!!

6 kommentarer:

hallkulla sa...

Hej!
Så fina krokosar du redan har och som pryder din trädgård! Här i ganska vintriga Finland har jag inte iår sett en enda krokos men visst dyker de väl snart upp ur vinter dvalan!
Fin blogg du har, ska kolla den lite bättre nu!

Ha det bra!
Kram
Pi

Torunn sa...

Åååå, det er så fantastisk!!

Jeg er bare helt betatt hver vår over alt som våkner til liv :-9

Klem

Ninni sa...

Herlige bilder av den deilige våren vi har nå :)

Mitt hvite hus sa...

Nydelig Liv... kjekt å se at det spirer og gror...

klem O=)

Ninni sa...

Så fint å ha deg med i konkurransen :) Det skulle ikke være noe i veien for at du kunne få til blåveis, f.eks inntil en lun og varm husvegg i halvskygge hvor snøen tiner raskt om våren. Der er den også beskyttet mot det verste regnet. De liker litt tørre og kalkrike forhold, gjerne skogsaktige.

Liv sa...

Så kjekt å se at det spirer og gror hos deg igjen! Klosterklokker kunne jeg jommen tenkt meg! :) Nå komemr svigerfar snart på besøk hos meg, satser på at han har lyst til å trylle litt i hagen min mens han er her ;)

God vår videre!

Liv