fredag 14. august 2009

regnværsgleder

Noen blomster tåler godt regn!!
Det synest jeg bl.a. "The Fairy" rosen gjør!!
Den blomstrer og blir ikke brun på blomsten før den er begynt å visne!!
Denne lille kryprosen flyttet jeg i mars.......litt vel tidlig på året sikkert!! Det likte den godt og den blomstrer og har vokst masse!!

Mange nye knopper er på vei....så den vil nok glede meg lenge ennå!!
Den er supersøt :o)Så må jeg vise erteblomstene mine i dag!!
De har jeg vist på den andre bloggen min....så noen av dere har nok sett de nå:o)
de også blomstrer som bare det og blir ikke stygge av regnet........Fantastisk fargerik....og jeg er glad jeg har tre urner med disse!!!
Til neste år skal disse også såes!! Skal notere i hageboken min hva som skal såes..........og hagepoppelrosen vil jeg gjerne prøve!! Synest den var så nydelig inne hos Anne:o)
Her i Bergen er det konserthelg.......og familiemedlemmer skal avgårde!! Håper de ikke regner bort!! I dag er det Gitarkameratene........og i morgen er det Alan Jackson!! Jeg har planer om andre ting..........men håper de får flotte opplevelser både i dag og i morgen!!


Håper dere får en flott helg .......helst i grønne omgivelser:o)


6 kommentarer:

Monicas Hage sa...

Kjempesøte, både rosen og erteblomstene:) God helg!

Mia sa...

Denne sommeren har vel The Fairy vist seg på sist beste, helt enig, den holder ut regnet! Men det gjør kanskje erteblomstene også? Vanlige erter tåler vel i hvert fall mye nedbør.. Plommene er nog best spiste slik det er synes jeg :)

anne - moseplassen sa...

hageromantikk på høyt plan her, både The Feary og erteblomster :) Sikker på at hagepoppelrose ville bli et supert selskap til de :)

Kerstin sa...

Yes Liv.. vil si det samme som Anne.. dette er hageromantikk på høyt plan... virkelig flotte blomster... erteblosmtene var kjmepeskjønne.. mine har også kommet seg etter at de fikk litt gjødsel...
Ellers så har jeg begynt å ta inn pelargoniane mine...
Håper det letter...dette er trist...
Håper du kommer i gang med prosjekt bad...
Klem Kerstin

Annika Christensen sa...

Älskar luktärtor men planterade alldeles för lite i år.
Ha det gott
Annika

Mammatillungar sa...

Va trevligt att hitta till dig!
Vill ställa en fråga, ser att du pysslar i trädgård ;) Min ros, Inger Bergman; hade bara 4 blommor i år. Jag planterade den i våras och den mådde mycket bra. Blommor var fina osv. Men sen tag det bara SLUT=( Grannarnas rosor är i full fart än, men inte mina... suck... kan du gissa dig fram vad hände?
mvh mammatillungar